EU-kontroll, service, feilsøking og reparasjoner

Vårt verkstedteam har fokus på kvalitet, punktlighet og gode kundeopplevelser. Vi er alltid online med fabrikken og er derfor alltid oppdatert på servicenormer og retningslinjer for servicearbeid og annet arbeid på din VW, Audi eller Skoda. Vårt mål er at du alltid skal føle at din bil er i trygge hender hos oss. Derfor gir vi deg også hele tre års garanti på arbeid og deler!
Spesialister

Vi er bilteknikere med bred erfaring og spesialkompetanse på VW, Audi og Skoda. Dette er spisskompetanse som kommer deg til gode når du vil være helt sikker på at de rette tingene alltid blir gjort på riktig måte.

Garanti

Vi har et sterkt fokus på kundetilfredshet. Som en ekstra trygghetsgaranti gir vi deg derfor hele 3 års garanti på alt arbeid og deler. Vi bruker kun originaldeler, eller deler av bedre kvalitet. Vi tar selvfølgelig også vare på historikken på din bil.

Ekstra trygghetsgaranti

3 års garanti og veihjelpsdekning

Når du tar service på bilen din hos oss, og foretar anbefalte utbedringer, får du hele tre års garanti både på arbeid og deler. I tillegg får du veihjelpsdekning i inntil 24 mnd. Veihjelpsdekning innebærer at vi dekker din egenandel ved bilberging eller veihjelp. Ved reklamasjoner, er du dessuten garantert prioritert oppfølging og reparasjon.

NB! Veihjelpsordningen forutsetter altså at bileier benytter egen veihjelpsavtale fra sitt forsikringselskap eller bergningselskap. Vi dekker da egenandelen.

Bestill service her

EU kontroll

Hva er EU kontroll?

EU kontroll, eller Periodisk kjøretøykontroll som det egentlig heter, er kun en kontroll som avdekker om bilen er i trafikksikker stand i kontrolløyeblikket. Kontrollen erstatter ikke service og nødvendig vedlikehold av bilen.

Ditt ansvar

Som bileier, er det ditt ansvar å sørge for at bilen er EU godkjent.

Sjekk fristen for neste EU kontroll for din bil her!

Bestill EU-kontroll her

Hjulstillingskontroll

En billig forsikring

Bilens hjulvinkler er svært viktig for sikker kjøring, dekkenes levetid og slitasjebilde. Verdiene kan endre seg i takt med slitasjen på dekk og understell. Slites dekkene dine ujevnt, anbefaler vi en komplett hjulstillingskontroll som du hos M&M Auto kan få utført for kun kr. 1.690,-. Dette innebærer kontroll av for- og bakstilling, oppmåling og justering av spissing foran. Eventuelle feil og mangler på understellet må utbedres før kontrollen utføres.

Bestill hjulstillingskontroll her

Feilsøking

Gul varselslampe?

M&M Auto har topp moderne diagnose- og feilsøkingsutstyr. Det betyr at vår kompetente teknikere, kan finne ut av selv de vanskeligste feil. Har du en varsellampe som lyser, eller kanskje hører en ulyd fra motoren? Vi står klare for å hjelpe deg!

Bestill time her