M&M Auto har blitt en del av Motortechnik!

M&M Auto har blitt en del av Motortechnik på Rødmyr!

Vår nye adresse er: Rødmyrsvingen 60, 3735 Skien
Tlf.: 35 90 04 50 / 466 14 20
Les mer om Motortechnik, og se kontaktinfo også på vår nettside!

 

Vi er M&M Auto

M&M Auto ble etablert i 2010, og er et autorisert frittstående merkeverksted med høy kompetanse og gode priser. Sentralt plassert på Rødmyr midt mellom Skien og Porsgrunn, står vi klare for å hjelpe Audi, Volkswagen og Skoda kunder i hele Telemark. Siden starten har vi bygd opp en betydelig kundekrets og utvidet våre lokaler.

Moderne autorisert bilverksted

M&M Auto er et moderne og velorganisert verksted med alle nødvendige godkjenninger fra Statens Vegvesen. Vi utfører alle typer verkstedtjenester, fra EU kontroll og feilsøking til periodiske servicer, reparasjoner og hjulstillingskontroll. M&M Auto gir 3 års garanti på reparasjoner og deler.

Vår kompetanse – din trygghet

MAGNUS AAMODT

Daglig leder

Magnus Aamodt etablerte selskapet i 2010, og har mer enn 19 års erfaring som mekaniker på VW, Audi og Skoda. Han har ansvar for den daglige driften og utvikling av selskapet. Magnus er svært opptatt av at M&M holder seg oppdatert på de merkene som verkstedet har spesialisert seg på. M&M har derfor tett kontakt med produsentene og har til en hver tid relevant teknisk kompetanse for å ta service på, eller reparere din VW, Audi eller Skoda.

Et godt alternativ til merkeverkstedene

M&M Auto er et spesialverksted for Audi, VW og Skoda som skal være et konkurransedyktig alternativ til merkeverkstedene.

Spill filmen og få resten av historien. Ta også gjerne en titt på våre tipsfilmer.

Ta kontakt med oss

466 14 420