Kjøp og salg av bruktbiler

Skal du kjøpe eller selge bruktbil? M&M Auto kan hjelpe deg med begge deler. Dersom du skal kjøpe bruktbil, og drømmebilen din ikke er blant bruktbiler vi har inne, kan vi gjennom vårt nettverk bistå deg med å finne den. Gjennom oss er du sikret et trygt og forutsigbart bruktbilkjøp til gunstig pris og gode garantivilkår. Med vår kompetanse i ryggen, kan du være trygg på hva du kjøper. M&M Auto kan også hjelpe deg med å selge bilen din, enten gjennom kommisjonssalg eller ved rent oppkjøp.

Vi kan selge bilen din

Har du en bil du ønsker å selge? M&M Auto kan hjelpe deg med det, på én av to måter: 1. Kommisjonssalg eller 2. Vi kjøper bilen din. I begge tilfeller vil du som kunde stå helt uten garantiansvar for bilen. Det er vi, som bruktbilforhandler, som vil stille med garanti ovenfor ny eier. Dette forutsetter selvsagt at ingen relevante opplysninger om bilen er holdt tilbake.

1. Kommisjonsalg

Kommisjonsalg er som oftest den foretrukne løsningen, spesielt fordi det gir best lønnsomhet for deg som kunde.  Vi tar oss av annonsering, tar i mot henvendelser, selger bilen for deg og stiller med bruktbilgaranti. Alle reklamasjoner blir etter salget M&M Autos ansvar, ikke ditt. Ved kommisjonsalg tar vi en provisjon på 9 % av salgsummen eller minimum kr. 10 000,-.

2. Vi kan kjøpe bilen din

Vi kan også kjøpe bilen din. Basert på en faglig og skjønssmessig gjennomgang, gjør vi en verdivurdering og setter opp et tilbud til deg. Fordelen for deg, er rask handel og oppgjør. Ønsker du en verdivurdering og et tilbud på din bil?
Ta kontakt for mer informasjon.

På utkikk etter drømmebilen?

Om du ikke finner bilen du er på jakt etter i vårt bruktbillager, kan vi hjelpe deg å skaffe bilen du er ute etter. Vi har gode kontakter med forhandlere i hele landet, og kan med enkle søk finne bilen du leter etter. M&M Auto stiller med bruktbilgaranti med god dekning.

Våre bruktbiler